• Valaau Lagolago 0086-18136260887

O LE ITIITIA SAINT-GOBAIN UA TA'ITA'I LE ALA I LE LALOLAGI MUAMUA-MALA'I KAPONO.

O LE ITIITIA SAINT-GOBAIN UA TA'ITA'I LE ALA I LE LALOLAGI MUAMUA-MALA'I KAPONO.

Ua ausia e Saint-Gobain Glass se mea fou faʻapitoa faʻapitoa e mafai ai ona ofoina atu se tioata fou faʻatasi ai ma le sili ona maualalo o le carbon i luga o le maketi faʻailoga.O lenei alamanuia muamua na ausia e ala i se gaosiga tuʻufaʻatasia:

  • maualuga mea tioata toe fa'aaogaina (pe tusa ma le 70% o le cullet)
  • ma le malosi fa'afouina,
  • faafetai i se taumafaiga tele R&D
  • ma le lelei o a tatou 'au fa'apisinisi.

Ona o facades e faʻatusalia ai le 20% o le carbon footprint o se fale, o lenei faʻafouga o le a matua faʻaitiitia ai le carbon footprint o le fausiaina ma faʻavaveina le atinaʻeina o le tamaoaiga lapotopoto.

O le mea fou a Saint-Gobain Glass o loʻo faʻaalia ai le gaosiga muamua o le carbon carbon (silasila i le faʻamatalaga 1 i lalo) na maeʻa ia Me 2022 i lona fale gaosi Aniche i Farani, lea na mafai ai e le kamupani ona faʻaleleia atili ana gaosiga ma tomai.

Saint-Gobain Glass o loʻo tuʻufaʻatasia nei oloa maualalo kaponi i lana vaega o fofo mo facade, amata i le COOL-LITE® XTREME faʻaogaina o le la, e aunoa ma se faʻafefe i luga o faʻatinoga faʻapitoa poʻo faʻalelei.

O oloa fou o le a faʻaogaina se tioata faʻatasi ai ma le fua faʻatatau o le carbon footprint e naʻo le 7 kilokalama CO2 eq/m2 (mo le 4mm substrate).O lenei tioata maualalo maualalo fou o le a tuʻufaʻatasia ma le COOL-LITE® XTREME faʻapipiʻi tekinolosi o loʻo i ai nei:

  • lea ua matua fa'aitiitia ai le kaponi fa'aoso e ala i le fa'aaogaina o le malosi e mana'omia pe a fa'aogaina le fale fa'afetai ona o le maualuga o le fa'atinoga e tusa ai ma le fa'aogaina o le ao, pulea o le la ma le fa'amama vevela.
  • O se taunuuga, o le laina fou o le a ofoina atu le pito sili ona maualalo o le carbon footprint i luga o le maketi ma se faʻaitiitiga e tusa ma le 40% faʻatusatusa i la matou oloa faʻavae Europa.

O fa'amatalaga auiliili o le si'osi'omaga o le a fa'amauina e ala i ta'utinoga o oloa tau si'osi'omaga lona tolu - EPDs (po'o FDES i Falani) - lea o lo'o i lalo o le atina'e ma fa'atulaga mo avanoa i le amataga o le 2023.

I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga muamua o le naunautaiga o le maketi, e tolu paʻaga faʻatau fanua tetele, Bouygues Immobilier, Icade Santé ma Nexity, ua uma ona tuʻuina atu e faʻaaoga le tioata maualalo COOL-LITE® XTREME i a latou galuega faatino:

  • Bouygues Immobilier o le a faʻatinoina i luga o lona fale ofisa faufale Kalifornia (Hauts-de-Seine, Farani)
  • Icade Santé o le a faʻapipiʻiina i luga o le Elsan Group Polyclinique du Parc i Caen (Calvados, Farani)
  • Nexity o le a faʻaaogaina i le Carré Invalides toe faʻaleleia (Paris, Farani).

O lenei taumafaiga paionia o se laasaga muamua lea i le faʻalauteleina o ofo kaponi maualalo i luga o maketi eseese o Saint-Gobain Glass.O lo'o ogatasi atoatoa ma le St-Gobain Group's Grow & Impact strategy, aemaise la tatou fa'afanua e aga'i atu i le carbon neutrality i le 2050.

 


Taimi meli: Iul-26-2022