• Valaau Lagolago 0086-18136260887

O nisi matatioata o loʻo i ai pupuni, o le fale tioata e taʻu atu ia te oe

O fasi tioata uma, tioata uma e mafai ona faʻaalia uiga.I le olaga ma se aganuu tioata e tofo le olaga o se fiafiaga e le gata.

O fea e sau ai nei pulu?O le a fa'afeiloa'i atu ia te oe e le tagata gaosi tioata lea:

E tele mafua'aga mo pupuni i le gaosiga o tioata:

1. Le vevela
O le tele o le vevela o le tioata e faʻalavelave saʻo i le faʻapipiʻiina o le vaifofo tioata, o le vevesi o le pito i luga, ma le malosi faʻamavae o le kesi i totonu o le vaifofo tioata.

2. Taimi
Afai e le umi ona mou atu pupuni, o le a i'u lava ina tu'u i totonu o le tioata fa'alua e fa'atupu ai mapu.

3. Redox
I le tele o tioata faʻailoga faʻalua faʻatasi ai ma le faʻavaeina o le faʻaogaina o le vevela o le tioata e fausia ai le tele o felafolafoaʻiga, o le tele o le faʻafefeteina, le fua o le fesuiaiga, le tufatufaina o le suauu ma le afi mumu, mea tioata e pei o le REDOX setete e mafai ona matua aʻafia ai le vevela ma le vevela o nofoaga vevela o le mautu.

Fa'aaogāina o tioata:

E tatau ona gauai atu i le faʻaaogaina o tioata, pe a uma le faʻaoga muamua, faʻatasi ai ma le vai ma se ie vaivai e faʻamama.Afai e tumau pea le fua tele o le lauti i totonu o le puipui i totonu o ipu umukuka ma matatioata pe a uma se taimi umi o le faʻaaogaina, e mafai ona faʻasusu i le disinfectant mo se vaitaimi, ona fufulu lea i le vai mama.O le pito i fafo o le tioata e mafai ona faʻamamāina i le fufulu mama ma le ie vaivai.

I le tele o tala, e te iloa pe o iai ni puna i totonu o le tioata?Afai ei ai ni au fesili, fa'amolemole vala'au mai pe fa'afeso'ota'i la matou aufaigaluega

Sui Usufono, o le ai ai a matou tagata tomai faapitoa e faamalamalama atu mo oe, seia e faamalieina, matou te tulimatai atu ma le faamaoni i lou taunuu mai!


Taimi meli: Mati-15-2022